Saturday Schedule

Please note these details are just a rough outline and will be subject to change. Please check back here on a regular basis to see if any changes have been made.

2018 Weekend of the Dead running order.
(Subject to possible changes)

9.30am
Doors open Gold/ Platinum ticket holders.

10am
general admission.

10.45am
NOLTD 1968 panel (Judith & Gary) 40mins finish 11.25am.

11.40am
NOTLD 1990 panel (Tom, Patricia, Antone & Billy) 40mins finish 12.20pm

11.50am
NOTLD 1968 photo finish 12.10pm (Judith & Gary)

12.20pm
NOTLD 1990 photo finish 12.35pm (Tom, Patricia, Antone & Billy)

12.30pm
Dawn group panel (Richard, Jim, Randy, David & Mike) 50 mins finish 1.20pm.

1.30pm
Swat team photo finish 1.50pm (Ken & Scott)

1.45pm
Tom Savini talk. 40mins finish 2.25pm

2.30pm
Day photo shoot, individual or group. Finish 2.50pm (Tom, Antone, Howard & Mike).

2.30pm
Ripper Tour short film starring Lynn Lowry and Dudley Sutton. Produced by Misty Moon. Finish 2.40pm

2.50pm
Swat team talk. 45mins finish 3.30pm (Ken & Scott)

3.35pm
George Romero tribute video finish 3.45pm

3.50pm
Dawn photo shoot, Individual or group. Finish 4.20pm (Tom, Scott, Ken, Mike, David, Jim, Randy & Richard).

3.50pm
Peter introduces Dead Town series 2 episode 1 finish 4pm
4.05pm
Joshua introduces The Rage finish 4.15pm

4.20pm
Day panel talk. (Tom, Antone, Howard & Mike) 50mins finish 5.10pm.

5.15pm
The Graham Humphries experience finish 5.40pm.

5.15/20pm
All guests (If possible) group photos or any missed photos with prior agreement. Finish 5.45pm latest.
6pm doors close.